Aki Linnanahde Rabbit Visualsin pääomistajaksi


Tiedote 9.10.2017

Televisio- ja radiotöistään useampaan kertaan palkittu Aki Linnanahde laajentaa jo ennestään laajaa toimenkuvaansa videotuotantojen ja viestinnän puolelle. Linnanahteesta tuli yksi Rabbit Visuals Oy:n kolmesta pääomistajasta yhdessä jo aiemmin mukana olleiden Jere Satamon ja Niko Siepin rinnalle. Samalla hänet nimettiin yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

– Aki on meille ennestään tuttu kaveri. Hän jakaa alati kasvavan yrityksemme arvomaailman ja pystyy auttamaan meitä etenkin strategisessa ja luovassa ajattelussa. Myös miehen laaja kontaktiverkosto tulee olemaan meille isona apuna, kun haluamme tehdä yhä isompia tuotantoja, unohtamatta kuitenkaan myös niitä meille tärkeitä pienempiä asiakkuuksia, linjaa Rabbit Visualsin toimitusjohtaja Niko Sieppi.

– Kaikki puhuvat, kuinka videot ovat koko ajan tärkeämmässä roolissa markkinointiviestinnässä. Videolla ja hyvällä videolla on kuitenkin eroa ja yhdessä Rabbit Visualsin jo ennestään korkean teknisen osaamisen kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, tarjoten myös laajempaa ymmärrystä viestinnästä ja sen laadukkaasta toteuttamisesta erilaisiin kanaviin, toteaa Aki Linnanahde.

Rabbit Visuals on vuonna 2012 perustettu yritys. Yhtiön tunnetuimpia videotuotantoja ovat Poliisihallitukselle tehdyt väkivallan uhkaan ja vihapuheen vastaisuuteen liittyvät videot. Rabbit Visuals tekee myös valokuvausta Suomen suurimmille brändeille, sekä tarinankerronnalisia hääkuvauksia yksityishenkilöille. Turkulaisyritys omistaa myös Suomen Asuntokuvaus -brändin ja muita osakkaita ovat Harry Lockmer ja Petri Elovaara.

Jaa artikkeli: