Asiakastarina HEIROL


“​Ammattitaitoinen, miellyttävä ja kaikin puolin loistava porukka.​ ​Luotettavaa toimintaa!”

Asiakastarina HEIROLin ja Rabbit Visualsin yhteistyöstä kirjoittajana Noora Jalokinos.

HEIROL on suomalainen perheyritys Turun kupeesta, Kaarinasta, joka valmistaa intohimolla ja lämmöllä käytännöllisiä ja kauniita keittiövälineitä. HEIROL on jo lähes 30 vuoden ajan tuonut suomalaisille laadukkaita keittiön pienvälineitä ja ruuanlaiton iloa. HEIROL luottaa ruuanlaiton tuomaan yhteyteen ja elää uskollisesti perheyrityksenä sanonnalleen: “Hyvä ruoka on rakkaudenosoitus”.

Näin kaunis ja laadukas visio ansaitsee tietysti tulla kaikkien tietoon, mutta ilman huipputason markkinointia, pienyritysten erottuminen joukosta voi olla haastavaa. Siksi HEIROL halusikin tavoittaa enemmän suomalaisia visiolleen ja toteuttaa yhdessä Rabbit Visualsin kanssa laadukkaan brändivideon.

–​ ​Rabbitin ja HEIROLin yhteistyö alkoi loppuvuonna 2019 ja syntyi molempien tarpeista. Rabbit rakensi tuotantotiloihinsa uuden kuvauskeittiön ja kaipaili sinne laadukkaita keittiövälineitä ja taas HEIROLilla oli tarvetta brändivideon tuottamiselle, kertoo HEIROLin Mari Pirilä.

Video vastaa tavoitteita

Laadukas brändivideo on merkittävässä osassa asiakkaiden tavoittamista. Onneksi videotuotanto on juuri Rabbit Visualsin erikoisosaamista. Kun yhteistyötä nyt tehtiin molempiin suuntiin, pääsimme Rabbitin tiimin kanssa itse kokemaan HEIROLin tuotteet käytännössä ja saimme räätälöidä yhdessä asiakkaan kanssa juuri heidänlaisensa brändivideon kasaan.

–​ ​Uskoisimme että se tulee olemaan juuri toiveidemme mukainen video, jonka avulla saamme brändimme nimeä kaikkien suomalaisten tietoisuuteen, Pirilä summaa.

Myös työn sujuvuus ja tunnelma on ollut meille tärkeässä osassa yhteistyötä. Rabbit Visualsille on tärkeää jättää videon tekemisestä myönteinen ja ammattimainen kokemus asiakkaalle. Onneksi tässä projektissa kumpikin osapuoli koki yhteistyön miellyttäväksi, inspiroivaksi ja ammattitaitoiseksi.

–​ ​Ammattitaitoinen, miellyttävä ja kaikin puolin loistava porukka. Luotettavaa toimintaa, intoilee Pirilä.

Yhteistyötä myös muissa merkeissä

Yhteistyö ei jäänyt videotuotantoon. Brändivideon lisäksi HEIROL on hyödyntänyt Rabbitin tiloja henkilökunnan illanistujaisiin, jotka uudistetun kuvauskeittiön ja laadukkaiden välineiden puitteissa olivat oikein onnistuneet.

–​ ​Järjestimme ennen kesälomia Rabbitin tiloissa hauskan iltaman henkilökunnallemme. Ilta oli oikein onnistunut ja tilat toimivat loistavasti yksityistilaisuuteen. Kokki Jesse Söderlund valmisti​ ​huippuruokaa ja tietenkin maailman parhailla keittiövälineillä, Pirilä kertoo.

Kun kysyimme mieleenpainuvimmasta hetkestä yhteistyömme aikana, molemmille osapuolille tulee mieleen yksi, lähes täydellinen kuvauspäivä.

–​ ​Kaunis elokuinen ilta, Littoistenjärven rannalla. Kuvasimme HEIROLin brändivideota. Hyvä meininki, upea ilma ja ihan mahtava jengi, Pirilä tiivistää.

Ja me Rabbitillä olemme täysin samaa mieltä. Kiitos HEIROL-perheelle!

P.S. HEIROL brändivideo tullaan julkaisemaan 2020 loppuvuoden aikana.

Jaa artikkeli: