Kaikki mitä rakastan


Kaikki mitä rakastan-podcastin uusi tuotantokausi on startannut ja uusi jakso julkaistaan joka perjantai. Osku Valtosen ja Juhani Koskisen tähdittämän podcastin toista tuotantokautta tehdään tuttuun tapaan meidän studioltamme käsin. Rabbitin oma Niko Sieppi toimii podcastin tuottajana ja mukana myös Aleksi ”Allu” Telilä miksausmestarina, eli täysin samalla kokoonpanolla mennään kuin ensimmäisellä tuotantokaudella. Lisäksi nauhoituksissa silloin tällöin mukana menossa pari nelijalkaista koiraystävää, Matti ja Benni. Herrojen podcastin esittelytekstiä lainaten ”Maailmasta löytyy rakkautta mitä ihmeellisimmistä paikoista. Osku ja Juhani keskustelee omista rakkauden kohteistaan.”

Ota seurantaan ja kuunteluun!

Mikäli yhtään kiinnostaa kuunnella Oskun ja Juhanin jutustelua aiheesta, niin kannattaa ehdottomasti ottaa ohjelma kuunteluun. Podcast löytyy eri suoratoistopalveluista. Ohessa linkki uusimpaan jaksoon (Spotify), jossa aiheena on mielenterveys.

 

Mikäli teillä on ehdotuksia erilaisista rakkauden aiheista, käykää laittamassa ohjelman inboksiin viestiä Instagramissa @kaikkimitarakastan ja ota samalla tili seurantaan.

Jaksot julkaistaan aina myös videomuodossa Kaikki mitä rakastan -YouTube kanavalla.

P.S. Kaikki mitä rakastan logon takana on muuten meidän piirtäjätaituri ja animaattori Riku Karjalainen 🙂

Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta kaikille.

Terkuin: Rabbitin poppoo

Jaa artikkeli: