Keittiöstudiossa tapahtuu


Tuumasta toimeen

Kuten jo aikaisemmin olemme kertoneet, niin meillä tehtiin vuodenvaihteessa uusi upea keittiö, joka toimii myös keittiöstudiona. Aika nopealla päätöksellä hommaan ryhdyttiin, kun pienen kyselykierroksen jälkeen tuntui, että vuokrattavalle keittiölle saatikka kuvauskeittiölle olisi tarvetta. Bonuksena saatiin mukaan loistavat kumppanit Puustelli, Siemens, Heirol, Stala ja Grohe mukaan projektiin. Kiitos yhteistyöstä.

Päätimme siis marraskuun lopussa, että homma toteutetaan ja nyt keittiö on valmis. Suuret kiitokset valmistumisesta kuuluu Nikolle ja hänen isälleen, jotka joulukuun viimeisinä päivinä aloittivat keittiön kasaamisen. Keittiön valmistumisen voitte katsoa tästä videosta.

Ruokakuvauksia ja kokkikursseja

Keittiömme muuntautuu moneen tarpeeseen ja palvelee erinomaisesti mm. ruokakuvauksissa, kokkausvideoissa ja kokkikursseissa. Itse emme sentään kokkaa, vaan sen puolen hoitaa ammattilainen Mikko Rannikko, Namu Cateringista. Kuvaamme keittiössä paljon itse, mutta sen ohessa vuokraamme sitä muiden yritysten ja kuvaajien käyttöön. Kysykää siis rohkeasti lisätietoja tai tulkaa tutustumaan paikan päälle.

Viime perjantaina 17.1. saimme viimeisetkin astiat sujautettua kaappeihin ja keittiö korkattiin käyttöön. Tiloissamme järjestettiin ensimmäiset kokkikurssit. Siivouspalvelu Kota juhli vajaan 30 hengen voimin omia pikkujoulujaan. Ohessa hiukan kuvia illan tunnelmasta.

Keittiöstudion vuokrahinta

Keittiömme on siis myös vuokrattavissa omaan pieneen tapahtumaan tai kuvauksiin yrityksille.

  • 300€ +alv. 24% / päivä

Räätälöidyistä kokkikursseista annamme mielellämme tarjouksen erikseen.
Ota yhteyttä marjukka@rabbit.fi

Ihanaa tammikuun loppua kaikille ja tervetuloa visiitille.

Jaa artikkeli: