Lapsi- ja perhekuvaukset


Pakkasen huuruiset morot Rabbitin toimistolta!

Osa on saattanutkin huomata, että ollaan tehty yhteistyötä TPS Juniorijääkiekon kanssa ja tuotettu Pelaajapolku-nimistä sarjaa. On ollut hienoa saada olla mukana kuvaamassa ja tekemässä näitä videoita haastatteluineen päivineen ja vastaanotto sarjan jaksoille on ollut lämmin. Tähän päivään mennessä jaksoja on julkaistu neljä kappaletta ja vielä on reilu puolisenkymmentä jaksoa julkaistavana. Jaksojen ensi julkaisu tapahtuu HC TPS:n kotipeleissä erätauoilla, jonka jälkeen näet ne mm. TPS Juniorijääkiekko ry:n facebook-sivuilla (<- click click).

Itse asiaan, haluamme tarjota tämän projektin tiimoilta mahdollisuuden kuvauttaa perheen lapset tai vaikka koko perhe Rabbit Visualsin kuvaajilla. Normaalisti lapsikuvaus maksaa 340,00€ ja nyt tilatessasi mainitsemalla ’TPS Pelaajapolku’ saat kuvauksen hintaan 290,00€. Tapamme kuvata lapsia on varsin dynaaminen ja helppo. Tarkoituksena on järjestää yhteinen pieni retki esimerkiksi luonnon helmaan ja rakentaa tästä pieni dokumentaarinen tarina höystettynä varsinaisilla potreteilla. Eräs asiakas lähetti jälkikäteen palautetta sanoin: ”Kiitos ihan hirmuisasti! Lapsemme puhuivat vielä kotonakin siitä kivasta Kuvaajasetä-Jerestä. Lapsemme myös oppivat uusia sienilajejakin Ruissalon kuvausreissullamme. Oli todella kivaa, ISO KIITOS!”

Kuvauspakettiin sisältyy n.1-2 tunnin ajan kuvausta yhdessä valitsemassamme miljöössä, loistavaa seuraa itse kuvaushetkeen sekä kuvien jälkikäsittelyn. Kuvat toimitetaan digitaalisina vapailla teettämisoikeuksilla sekä muutamat klassiset kymppikuvat (15cm x 10cm) kyytipojaksi.

Varaathan kuvauksen sähköpostitse osoitteesta info@rabbit.fi! Mikäli tulee kysyttävää, vastaamme kysymyksiin samasta osoitteesta.
Tarjous on voimassa helmikuun 2016 loppuun saakka! Kuvaukset voidaan kuitenkin järjestää tämän ajankohdan jälkeenkin, kunhan se on varattu vaan ennen 29.2.2016.

Lumisin viikonlopputerveisin,

// Jere

Jaa artikkeli: