”Meitä yhdistää rakkaus tarinoihin”


Hei vaan!

Nimeni on Noora Jalokinos ja tulin tänne valloittamaan Rabbitin palstatilaa, esittelemällä itseni uutena harjoittelijana.

Olen 24-vuotias, elokuva-alan medianomiopiskelija. Tulin maaliskuun puolessa välissä harjoittelijaksi Rabbitille, käsikirjoituspainotteisesti. Osallistun kuitenkin myös muihin sisällöntuotantohommiin – Kuten vaikkapa tähän blogiin!

Luonteeltani olen todella utelias, idearikas ja aina valmiina kuuntelemaan ja kertomaan tarinoita. Videotuotannoissa arvostan luovuutta ja kekseliäitä kerrontatapoja. Kiinnostus ihmisten tarinoihin onkin juuri se kipinä, mikä on vetänyt minut mukaan elokuva-alalle ja etenkin käsikirjoittamiseen.

Toinen tärkeä ominaisuus minussa on sosiaalisuus ja ihmisläheisyys. Työpaikoilla hyvä ilmapiiri ja keskusteleva tapa hoitaa asioita on todella tärkeää, ja siksi olenkin halunnut hakeutua pienempään yritykseen oppimaan. Kokemukseni on, että pienessä yrityksessä joustetaan, ollaan yhdessä ja kuunnellaan toisia ihan eri tavalla. Yhdessä tekeminen ja muilta oppiminen on mielestäni yksi parhaista puolista harjoitteluissa.

Kirjoittajana olen oppinut, että kyky luovuuteen ja uusiin tilanteisiin mukautumisiin on todella tärkeää. Innostuin harjoitteluhaussa Rabbit Visualsin sivuista ja meiningistä, koska samaistuin juuri tähän luovuuden, hyväntuulisuuden ja tekemisen meininkiin. Olen jo päässytkin kokeilemaan taitojani paljon erilaisten projektien parissa, mikä sopii luonteelleni oikein hyvin. Vaihtelu virkistää, kuten sanotaan!

Kirjoittajana olen ennen tätä ehtinyt kartuttaa kokemusta aiemmassa harjoittelussani, sekä omien blogien, sisällöntuotannon ja opinnäytetyöni, kokopitkän elokuvan käsikirjoituksen myötä. Harjoitteluun saavuin kuitenkin etsimään täysin uudenlaista kokemusta oppimiselle. Mielestäni on mahtavaa kokeilla tässä vaiheessa siipiään monella eri tavalla, kunnes oma juttu lopullisesti selkiytyy. Sitä tässä harjoittelussa on varmasti vielä paljon edessäpäin!

Mitäpä yhteistä on siis Noora Jalokinoksella ja Rabbit Visualsilla? – Meitä yhdistää rakkaus tarinoihin!

Jaa artikkeli: