Moi, mä oon Allu


Aleksi Telillä on oikea nimeni ja olen 24-vuotias medianomiopiskelija. Asun tällä hetkellä täällä Turussa, minne muutin muutama vuosi sitten opintojen perässä, synnyinpaikkakunnaltani Kirkkonummelta. Turku on kohdellut mua oikein hyvin ja näyttää vahvasti siltä, että tänne oon jäämässä joksikin aikaa opintojeni jälkeenkin.

Työt loppui ja harkka alkoi!

Aloitin viime viikolla Rabbit Visualsilla harjoittelujakson, joka on osa opintojani Turun ammattikorkeakoulussa. Oon hiukan erikoisessa tilanteessa siksi, että olen ollut toukokuusta asti töissä Rabbitilla ja aloitan tyoöharjoittelun vasta nyt kun olen ollut jo muutaman kuukauden hommissa. Toukokuussa aloitin hommat täällä äänittäjänä, mutta koulun puolesta oli vielaä harkkajakso suoritettavana ja tuntui aika luonnolliselta suorittaa se Rabbitilla. Mutta onhan tää ehkä paras mahdollinen tapa aloittaa harjoittelu: tunnen koko toimiston porukan ja talon käytännöt. Aloittaessani ekan harkkapäivän, oli eväätkin valmiiksi odottamassa toimiston jääkaapissa!

Mitä mä sitten täällä teen?

Tällä hetkellä mun vahvin osaaminen on varmaankin äänityön ja valokuvauksen puolella ja niitä koitan harjoittelussani painottaa, niin että saisin itseni ja Rabbitin puolesta harkasta mahdollisimman ison hyödyn irti. Työt täällä alkoivat äänityshommista, minkä jälkeen työnkuva on laajentunut myös podcast-nauhoitukseen, videoeditointiin ja valokuvaukseen. Työnkuvan en usko harjoittelun takia kauheasti muuttuvan, kun kahviakaan täällä ei enää tarvitse keittää automaattikeittimen takia. Toisaalta, sen mitä olen Rabbitin aikaisemmilta harkkareilta kuullut ja mitä porukkaa tunnen, en kyllä usko että kahvinkeittoharkkaa täällä olis ollut tarjolla missään tilanteessa.

Kommentteja ”backstagelta”: Allu elelee avoliitossa meidän studion naapurissa ja heille on muuttanut ihastuttava Benni koiravauva, joka on vilahtanut taannoin myös pikaisesti meidän instagramin stooreissa.

Jaa artikkeli: