Rabbit ja TPS – juniorit


Ennen kuin ulkona paukkui pakkaset ja lumikaaos sekoitti Helsingin, olivat Rabbitin pojat juonineet jo hyvän tovin yhteistyökuvioita TPS:n junioritoiminnan kanssa. Kovan puolen urheilumiehinä (käymmehän me viikoittain pelaamassa maailmanluokan sulkapalloa ja nostamassa lähestulkoon ME-tuloksia punttisalilla…noh….ainakin melkein) halusimme olla mukana tukemassa omalla tavallamme nuorten urheilua Turussa.

Ideasta innostuneena aloimme pohtimaan TPS junioritoiminnasta vastaavan Roope Paltan kanssa mahdollista ideaa yhteistyölle. Pienen palaveerauksen jälkeen oli Pelaajapolun idea valmiina. Kuvauksia tehtiin pitkin alkutalvea ja jäähalleissa paleltiin tunti jos toinenkin. Yleisön vastaanotto videoille on kuitenkin tuntunut olevan huikean positiivinen, joten kaikki palelu oli sen arvoista. Ja mahtavaahan tuo on nähdä jokainen yksittäinen jakso ensi-illassa HK-Areenan isolla näytöllä TPS:n kotipeleissä. Jaksoja on tähän mennessä tullut ulos kaksi kappaletta (Lapsi – Aikuinen – luistelu sekä Jäkiseskari) ja tänään JYP:iä vastaan ensi-iltansa saa kolmas jakso. Jaksot voit käydä katsomassa joko oheisista linkeistä tai TPS-junioreiden kotisivuilta.

 

Lumisin yhteistyöterveisin,

Antti

Loppuun vielä Roopen omat terveiset dokumenttisarjasta.

Rabbit Visuals Oy oli alkutalvesta kuvaamassa TPS Juniorijääkiekon ”TPS pelaajapolku” –elokuvaa. Kyseessä on 10-osainen dokumentti, jonka tarkoituksena on kuvata pelaajan peliuran eri vaiheita harrastuksen aloittamisesta aina kilpaurheiluvaiheeseen asti.

Tarkoituksena on markkinoinnin edistäminen ja jakaa suuren yleisön tiedoksi TPS Juniorijääkiekon kokonaisvaltaista kehittymistä laadukkaalla harrastus –ja kilpailutoiminnalla huomioiden koulun käynnin ja harrastuksen yhteensovittamista.

Jaksojen keskiössä on jääkiekon hienot puolet harrastuksena, sekä myöhemmässä vaiheessa mahdollisesti jopa ammattina. Tälläisiä ovat mm. lapsenomainen innostuminen liikkunnasta ja pelaamisesta, yhdessä liikkumisen ja tekemisen into, sekä urheiluseuran toiminnassa olennaisimpana asiana yhteisöllisyys. Elokuvassa pyritään havainnollistamaan katsojalle konkreettisesti seuramme lapsikiekon vaiheet: innostamis-, valmistava ja huipulle tähtäävä vaihe, unohtamatta myös seuran puhtaasti harrastamiseen keskittyvää pelaajapolun haaraa.

Myös TPS Juniorijääkiekon arvopohja on haluttu tuoda esille; vastuullisuus, välittäminen, kunnioitus, avoimuus, oikeidenmukaisuus, turvallisuus ja terveellisyys.

Uusi jakso tullaan esittämään aina TPS-Liigan kotiotteluissa erätauolla. Koko jaksot katsottavissa TPS Juniorijääkiekon facebooksivuilla ja youtubessa.

 

Urheiluterveisin,

Roope Paltta
Toiminnanjohtaja
TPS Juniorijääkiekko ry

Jaa artikkeli: