Remppakuumetta ja keittiökohtauksia


Kuten edellisessä kirjoituksessa mainittiin Rabbitilla on jälleen remonttia tiedossa. Toimiston uusiminen ei riittänyt, vaan nyt käydään keittiön kimppuun.

Idea keittiön uusimisesta ja suunnittelemisesta erityisesti kuvauskäyttöön syntyi syksyn aikana. Kauaa se ei vienyt, kun puhelimet soivat ja toteutusta lähdettiin viemään eteenpäin. Ville Vähäkylä Puustellista tuli toimistolle keskustelemaan Nikon ja Marjukan kanssa. Saman päivän aikana Ville mittasi tilan ja loi suunnitelman keittiöstä. Nyt paketit ovat saapuneet ja joulun välipäivinä alkaa tapahtumaan.

Yhteistyökumppaneiksi löytyivät Puustelli, Siemens ja Heirol. Valkoisesta mitään sanomattomasta köökistä tulee tyylikäs tumma tammikeittiö. Laadukkaat, kaappeihin ja tasoihin sopivat keittiölaitteet tulevat Siemensiltä. Keittiö viimeistellään Heirolin erinomaisilla keittiötarvikkeilla.

Keittiöstudiossa on mahdollista kuvata näppärästi ruokakuvia ja -videoita, sen voi vuokrata vaikka tv-mainoksen setiksi tai maisteluiltaman viettoon. Tilasta on vaikka ja mihin.

Ensimmäiset varaukset keittiöstä on buukattu tammikuulle 2020, eli aika pian pitäisi olla valmista. Heti kun kaapit ovat paikoillaan ja lusikat järjestyksessä, kuvia taatusti jaetaan niin täällä blogin kuin Rabbitin somen puolella. Eli pysykäähän linjoilla.

Eikö kuulostakkin herkulliselta? Tutustu keittiöstudiomme sivuihin osoitteessa ruokakuvaus.fi

Jaa artikkeli: