Ruokastailaus vei mennessään


Aikaisemmin olen tehnyt stailauksia myyntiasuntojen parissa, mutta tämän hetkinen opiskelu kuljetti minut harjoittelujakson merkeissä Itäisellä Rantakadulla sijaitsevaan studioon.

Alkuun haluan kiittää koko mieletöntä Rabbitin porukkaa kaikesta oppimastani viimeisen reilun parin kuukauden aikana. Täällä on huikean ammattitaitoista ja ystävällistä porukkaa jolta voi kysyä jeesiä sekä mielipiteitä, toisinaan saa jopa vastauksiakin. 😉

Heh, takaisin ruotuun. Tulin tänne Rabbit Visuals:lle saadakseni lisää kokemusta valokuvauksesta ja stailauksesta, erityisesti tuote- sekä ruokakuvaus stailauksineen kiinnostivat. Edellämainituista olen tällä hetkellä täysin hurahtanut ruokastailaukseen ja suunnitelmiini kuuluu taitojen kartuttaminen sekä hiominen.

Ilokseni olen voinut täällä vapaasti treenailla kuvaamista erilaisilla set up:lla, sekä tuottaa syvättyjä että stailattuja kuvia Rabbitin eri asiakkaille. Haasteitakin osassa riitti, mutta onneksi taustalla hääri osaava henkilökunta joka seinän tullessa vastaan riensi hätiin.

Opinäytetyönä sain vapaat kädet toteuttaa Rabbitin ruokakuvaus.fi sivuille kuvamateriaalia, tehtävä oli mielenkiintoinen ja sen tiimoilta myös studiokeittiö tuli tutuksi ruokia kokatessa. Studiokeittiötä voikin kuka tahansa vuokrata käyttöönsä vaikkapa kokkikurssin vetämiseen.

Aurinkoista kevään odotusta!

Terkuin, Rosita

Jälkihuomautus: Rositan harjoittelun aikana studiolla on päästy nauttimaan uunituoreista ihanuuksista. Tästä hyvänä esimerkkinä herkulliset porkkanamuffinsit (kts. kuva yllä), jotka muuten sattumalta osui mainiosti naistenpäivää ilahduttamaan. Sen lisäksi, että hän osaa kuvata ja stailta, osaa hän todellakin myös kokkailla ja leipoa. Rabbitin tiimi kiittää ja kuittaa.

Jaa artikkeli: