SOLD OUT alle vuorokaudessa!


Usea meistä on vähintäänkin lukenut yrittäjien haasteista tämän poikkeustilanteen aikana. Näiden asioiden kanssa painii nyt monet yritykset ja yrittäjät. Myös me olemme miettineet miten muuttaa ja laajentaa toimintaa, jotta työt jatkuu ja samalla tukea paikallista kanssa yrittäjää. Yhdessä ollaan kuitenkin aina enemmän.

Tässä siis yksi tarina jossa saimme kunnian olla mukana. Ammattikokki Mikko Rannikko NamuCateringista mietti, että haluaa ehdottomasti tarjota edelleen hyvää ruokaa asiakkailleen, ja päätyi konseptoimaan nouto- sekä kuljetuspalvelun, jonka kautta saa tilata herkullista lohturuokaa. Ajatushan ei sinänsä ole kovinkaan erilainen tai uniikki. Kuitenkin se miten se toteutettiin oli jotain muuta, kuin miten toiset ”take away” -paikat ovat tehneet ja tuoneet palveluaan esille.

DRIVE IN SMOKERS tapahtuma

Mikko halusi tarjota idean konseptista asiakkailleen somessa, jotenkin muuten kuin pelkän kuvan ja tekstin voimalla. Siitä se ajatus sitten lähi. Meiltä Niko meni alkuviikosta Mikon kotiin, siellä laitettiin grilli kuumaksi ja kamera laulamaan. Ajatuksena oli toteuttaa video DRIVE IN SMOKERS tapahtumasta, joka on 27.3. perjantaina. Ennen, kuin kerromme enemmän niin kurkkaa video ohesta, mutta juttu jatkuu vielä sen jälkeen.

Drive -In- Smokers

MOROO! EDIT 1 : KIMCHI LOPPU!EDIT 2: SOLD OUT!!!!! " ENSIMMÄINEN DRIVE IN SMOKERS MYYTIIN LOPPUUN!!!!YHTEISÖSSÄ ON VOIMAA! TUHANNET KIITOKSET KAIKILLE VARAUKSEN/ TILAUKSEN TEHNEILLE!! LISÄKSI SUURKIITOS KAIKILLE VIDEOTA JAKANEILLE!TEHDÄÄN ENSIMMÄINEN CASE TIUKASTI JA INTOHIMOLLA NIIN KUIN MUUTENKIN:TIIMI ON KASASSA JA ODOTAMME JO PERJANTAITA!VARAUTUKAA ETTÄ VOI JOUTUA MAHDOLLISESTI PIENEN HETKEN ODOTTAMAAN JA HUOMIOIKAA TÄMÄNHETKINEN TILANNE MAAILMALLA. ÄLKÄÄ KILTIT TULKO NUHAISINA JA ILMOITTAKAA JOS SAIRASTUTTE, NIIN KOITAMME KEKSIÄ KULJETUKSEN TMS.NÄHDÄÄN PERJANTAINA JA OTETAAN RENNOSTI! MUSAT SOIMAAN JA PUITA KAMINAANEIKÖHÄN TÄMÄ ENSI VIIKOLLA JATKU? ;)T: MIKKO / NAMUCATERINGIN TIIMIISO KIITOS JA NYT ALETAAN KOKATA……JA TIETTY ROKATAEi näinä aikoina oikein kokkailemattakaan voi olla koska se on kivaa, niin tehdään tällainen juttu!Namucatering järjestää perjantaina 27.3.2020 “DRIVE-IN-SMOKERS” konseptin.Eli tarjolla grillattua, savustettua ja rakkaudella valmistettua lohturuokaa.Laita tilaus sisään pikimmiten joko namu@namucatering.fi tai whatsupissa numeroon 0445630900Otsikolla TILAUS, tuotteet & määrät mitä haluaisit tilata. Laita lisäksi maininta haluatko tuotteet lämpiminä vai kylminä mukaasi.Tilauksia otetaan vastaan torstai iltaan klo 20 asti. Sen jälkeen voi kysyä puhelimitse numerosta 0445630900Pakkaamme tuotteet valmiiksi paperikassiin folio- sekä pakasterasioissa. Voit hakea perjantaina klo 12-16 osoitteesta Ortenniitynkuja 3, Vanhalinna, Lieto Toimitusta kannattaa kysellä klo 16.00 -19.00 välisenä aikana Lieto, Kaarina & Turku.Kai siinä samassa voisi kaffetkin keitellä jos aurinko paistaa ja ilma on siedettävä. Maksutavat: kortti & käteinenTARJOLLA SEURAAVAT TUOTTEETPORK BELLY BURNT ENDS & BBQ-KASTIKETTA 500g 10€(Maidoton, sis. soijaa)GOCHUJANG-KANAA & KEVÄTSIPULIA 500g 10€(Maidoton, sis. soijaa)NAMUN KOLMEN JUUSTON MAC & CHEESE 600g 7 €(Laktoositon)KAURA-TOFFEEPIIRAS SWEET & SALTY 8 hlö 15€(LaktoositoSOLD OUT!!! NAMUN KIMCHI 350g 5€ SOLD OUT!!!!Jokaisen yli 20€ tilauksen mukaan tulee pieni sekä “lempeän tulinen” Namun “hot love sauce” Myynnissä niin kauan kun tavaraa riittää.Jos maistuu, niin nähdään perjantaina!T: Mikko / NamuCatering

Julkaissut NamuCatering Keskiviikkona 25. maaliskuuta 2020

 

Loppuun myyty

Niinhän se meni, että Mikko julkaisi videon ja tilauslistan hintoineen eilen (keskiviikkona 25.3.2020) sosiaalisen median kanaviin puolen päivän aikaan. Mitä tapahtui? Annokset myytiin loppuun alle vuorokaudessa. Miten hän sen teki? Uskomme tähän: Hän esiintyi videolla itse, kokkasi tilattavat annokset juuri meille (tai siltä se ainakin tuntui) ja kertoi niistä. Julkaisun yhteydessä mainittiin selkeästi miten homma toimii ja paljonko se maksaa. Vaikka ehdottomasti uskomme liikkuvan kuvan voimaan, niin se mitä tapahtui ylitti varmasti kaikkien osapuolten odotukset.

Tässä siis hiukan Facebookin lukuja 23h jälkeen julkaisusta:

  • Tavoitetut henkilöt n. 14 000
  • Melkein 7,5 tuhatta videon katselukertaa
  • Julkaisun jakoja 97 kpl
  • Sitoutumisia n. 3000
  • LOPPUUNMYYTY drive in -tapahtuma ja annokset

Tämä julkaisu tehtiin täysin ilman maksettua sponsorointia. Mahtavaa oli huomata jälleen yhteisön voima.

Haluamme auttaa muitakin

Haluamme tarjota vastaavaa palvelua myös muille yrittäjille. Hyödynnä siis liikkuvaa kuvaa – olet sitten ravintoloitsija, leipomo tai mikä tahansa yrittäjä, joka haluaa näyttää mitä omalta yritykseltä voi tilata. Olemme siis käytettävissä ja kamera käy edelleen. Mikäli haluat näyttää ravintolasi tai yrityksesi tarjonnan liikkuvan kuvan voimalla, niin ota meihin yhteyttä. Tiedämme myös, että ajat on haastavat eli olemme valmiita ottamaan osan ”riskistä”, ja videosta aiheutuvat kustannukset voidaan sopia myös sen mukaisesti. Vaikkapa sen mukaan miten video toimii ja tuottaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin info@rabbit.fi tai soita!

Yhteisössä on voimaa! Kiitos Mikko ja NamuCaterin, että saimme kertoa tämän innoittavan tarinan. Ilolla jatkamme Drive in smokers -konseptin parissa jatkossakin.

Terkuin: Rabbitin poppoo

Jaa artikkeli: