SuomiLOVE – Vesa ja Kristan uudelleen kosinta ft. Antti Tuisku


Tip tap tip tap tipetipe tip tap…Joulu kolkuttaa jo ovella ja maa on valkeana….tai noh, joulu nyt on ainakin tuloillaan. Ja koska keli on mitä on niin lienee hyvä hetki palataajassa taaksepäin kesään, jolloin pääsin Vesan avuksi huijaamaan Kristaa.

Kaikkihan lähti Vesan yhteydenotosta ja hänen suunnitelmastaan yllättää vaimonsa Krista uudella kosinnalla Ylen SuomiLOVE ohjelmassa. Vesan ajatus oli tuoda perhe perhekuvauksiin Turun linnaan, josta sitten tuotantoyrityksen ohjeistamana minun tuli johdatella heitä linnan sisäpihan perälle, jossa yllätys odottikin… Kyllähän siinä muutamat kuvat ehti pienessä jännityksessä ottaa, mutta mitään mestariteoksia ei tehty sala-asuisten tuotantotiimin jäsenten pyöriessä ympärillä.

Itsellänihän oli mikki koko ajan piiloitettuna paidan alla, suurin ongelma oli piilotella omaa takamustaan Kristalta, jottei hän näkisi paidan alta pilkoittavia piuhoja ja lähetintä. Noh, hyvinhän se piiloittelu ilmeisesti meni ainakin, kun katselee Kristan ilmeitä yllärin paljastuessa. Toki siinä vanhan romantikon omakin tunnelma kohosi, kun näki rouvan reaktiot Vesan polvistuessa Kristan eteen ja kosimalla uudestaan.

Omasta ja Rabbitin puolestani suuret onnittelut Vesalle, Kristalle ja perheen pienimmälle! Päivä jää varmasti meidän kaikkien mieleen mahtavana tapahtumana!

Ohessa vielä muutama kuva nauhoitusten behind the scenes tunnelmasta!

-Antti

Jaa artikkeli: