Torstaina Måses on totta


Miksi Måses syntyi? Ja miksi se syntyi? Vastaus lyhykäisyydessään: Streetfoodin varjolla pyritään tekemään hyvää.

Måses syntyi NikonJeren ja Oskun päähänpistona. Piti tehdä hyvien tyyppien kanssa jotain kivaa kesällä. Soitot Serko Rantaselle ja Roope Paltalle, jonka jälkeen homma nytkähti liikkeelle. Roopen karismaattisen läsnäolon myötä löytyi myös suurempi syy Måseksen tämänkertaiselle olemassaololle. Hyväntekeväisyys.

Julkisuudessa on ollut viime vuosina paljon puhetta lasten harrastusten kallistumisesta sellaiseksi, että läheskään kaikki lajit eivät ole jokaisen lapsen vanhempien kukkaron maksukyvyn ulottuvissa. Yksi tällainen laji on kelkkakiekko. Liikuntarajoitteisille tämä kelkan päältä pelattava laji on mahdollisuus päästä kokemaan jääkiekon vauhti, intensiteetti ja fiilis.

Miinuspuolena on sitten se hinta. Pelaamisen soveltuvan kelkan hankintahinta on nelinumeroinen. Pyrimme Måseksen avulla keräämään mahdollisimman paljon ylimääräistä rahaa, jonka voimme ohjata TPS Juniorijääkiekko ry:n kelkkakiekkoon. Haluamme, että jäkiksestä pääsee nauttimaan mahdollisimman moni lajista innostunut ja kiinnostunut.

Torstaina startataan, toastit ovat myynnissä klo 12:00 alkaen. Jännittääkö meitä? Ihan hemmetisti. Ainoastaan Serkolla on aiempaa kokemusta vastaavista projekteista, kellään muulla ei päivääkään.

Tervetuloa Manillaan maistelemaan Måseksen herkkuja torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 12:00 – 18:00 välisenä aikana!

Jaa artikkeli: