Tuhdimpaa jälkeä


Töttöröö, tulin teille kertomaan kuinka lähdimme touhuamaan kuvioita yhteistyössä Rabbit Visualsin kanssa. Asiakkaamme usein kaipaa verkkoprojekteissa laadukkaita kuvia ja videoita, silloin tarjoamme niitä käyttäen Rabbitin lujaa ammattitaitoa.

Me Tuhdilla autamme asiakkaitamme tehostamaan heidän markkinointiviestinnän ratkaisuita. Kaikilla toimenpiteillä haluamme tuoda selkeän lisäarvon ja myös todentaa tämä ymmärrettävästi. Kuuntelemme asiakasta ja asiakkaan tarpeita, mutta kerromme myös mielipiteemme miten asiat tulisi ratkaista, jotta niistä saadaan maksimaalinen hyöty irti.

Eli kun peruspiiperrys ei tuota tulosta, on aika kokeilla tuhdisti taidokkaampaa markkinointiviestintää!

Me olemme nuori ja nälkäinen täyden palvelun suunnittelu- ja mainostoimisto, jolle raja-aitojen raivaus on arkipäivää. Me uskomme yksilöllisiin ideoihin sekä rohkeisiin ratkaisuihin.

Tekemisessä keskitymme pääasiassa digitaalisten palveluiden suunnitteluun, kehittämiseen ja tuottamiseen. Pienenä toimistona pystymme vastaamaan kaikenlaisten ja -kokoisten asiakkaiden sekä projektien tarjoamiin haasteisiin ketterästi ja henkilökohtaisesti, niin asiakkaan kuin kohderyhmänkin tarpeet huomioiden. Notkea toimintatapamme onkin erityisvahvuutemme.

Jos yrityksessänne on ajankohtaista keskustella esim. kotisivuista, verkkokaupasta, digimainonnasta, hakukoneoptimoinnista, graafisesta suunnittelusta, messuosaston suunnittelusta, brändäyksestä, somesta, 360- ja VR360 -videotuotannosta, suosittelen meitä!

 

Terveisin,

Henrika Laurila
Myynti- ja markkinointipäällikkö
Suunnittelutoimisto Tuhti

Jaa artikkeli: