Viivin TET-viikko


Moikka! Olen Viivi ja olen TET-jaksolla Rabbit Visuals:lla nyt viikolla 21. Valitsin juuri tämän paikan, koska media-ala kiehtoo minua ja yrityksen nettisivut huokuivat ammattitaitoa ja osaamista.

Ennen TET-jakson alkua mieleeni ei ollut ollenkaan kehkeytynyt ideoita, millaiseksi viikkoni muodostuisi. Tiesin vain yrityksen toimialan ja saavuin ensimmäisenä päivänä paikalle ennakkoluuloitta. Sisään astuessani sain heti otteen siitä, millainen paikka ja yhteisö Rabbit Visuals on. Ihmiset ovat rentoja tarpeen tullen, mutta työt ja projektit kaikki tekevät tarkasti ammattitaidolla. Ihastuin heti toimiston tiloihin ja ympäristöön. Suurista ikkunoista auringonvalo kirkastaa tilan pirteästi ja maisemat jokirannassa ovat keväiset.

Tehtävänä keväinen saapumisvideo

Mielenkiintoisin tehtävä tähän asti on ehdottomasti ollut keväisen saapumisvideon tekeminen. Opin käyttämään tekoälyä apuna kirjoittamisessa ja tiedon etsimisessä. Sain toteuttaa videon itse ja olen päässyt tutkimaan taitojani ja luovuuttani kuvaamisen ja videon muokkauksen saralla. Erilaiset kokeilut projektia tehdessä ovat opettaneet minulle paljon ja on ollut kiehtovaa nähdä, kuinka pienimmätkin yksityiskohdat voivat tehdä suuren muutoksen kokonaisuuteen. Olen tehnyt ennen TET-viikkoani joitakin videoita ja lyhytelokuvia, mutta en lainkaan yhtä huolellisesti ja tarkasti kuin nyt.

Suurin haasteeni tämän viikon aikana on ollut tehtävien suorittaminen siten, miten itse näen parhaaksi. Omiin näkemyksiin luottaminen oli aluksi jännittävää, mutta olen pikkuhiljaa tottunut siihen.

TET-viikko oli minun puolestani onnistunut. Olen saanut suorittaa tehtäväni omassa tahdissa ja käyttää luovuutta vapaasti. Ihmiset ovat avuliaita ja olen saanut apua minua askarruttaviin asioihin. Ammattilaisilta saatu palaute on arvokasta ja olen oppinut heiltä paljon. Jään muistelemaan tätä peruskouluaikani viimeistä TET-jaksoa hyvillä mielin, kun palaan kouluun viimeisiksi päiviksi.

– Viivi

 

P.S. Viivin videon voi kurkata meidän Instagram tai Facebook keloista.

Jaa artikkeli: