Seinämaalia ja lettuhilloa


Marraskuu on lähtenyt Rabbitilla käyntiin tehokkaasti. Kuukausi aloitettiin mukavissa tunnelmissa, kun perjantaina 1.11. vietettiin lettukestejä. Halusimme järjestää rennon tapahtuman toimistollamme, jonka tavoitteena oli ainoastaan päästä vaihtamaan kuulumisia vanhojen ja uusien tuttujen kanssa ilman kummempia taka-ajatuksia. Toimistolla on tapahtunut myös pientä pintaremonttia jota halusimme myös päästä esittelemään.

Toimistolla ollaan kaivattu muutosta järjestykseen. Avotoimistossa työskentelyssä on aina puolensa. Kaverin kanssa ajatusten vaihtaminen on helppoa, mutta samalla kaikki muutkin työntekijät saavat kuunnella huutelua. Kahdeksan hengen toimistossa tämä on kuitenkin useimmiten toimiva ratkaisu. Ongelmamme oli kuitenkin neuvotteluhuoneen epäkäytännöllisyys.

Ensimmäisenä kyytiä saivat siis korkeat neukkarin seinät jotka olivat käytännössä hyödyttömät. Seinät eivät eristäneet ääniä ollenkaan, koska niiden korkeus ei riittänyt kattoon saakka. Välillä seinät tuntuivat aiheuttavat megafonimaisen efektin ja keskustelun ääni kantautui jokaisen korviin. Seinät tuntuivat turhilta ja veivät vain tilaa, luoden tilasta ahtaamman tuntuisen. Niistä oli päästävä eroon. Onneksi seinille löytyi ostaja jolle nämä kiroamamme turhakkeet ovat toivottavasti hyödyllisiä. Väliseinien lähdettyä muuttui tilan tuntu aivan erilaiseksi.

Seuraavaksi työn alle päätyi väliaikaisesti tyhjänä seisoneen tilan maalaaminen. Tämän hetkiseen toimistoomme haluttiin enemmän valoa, joten tunkkaiset oranssit ja ruskeat seinät saivat lähteä. Maalausprosessi oli työn alla toivottua pidempään. Lettukestien lähestyessä alkoi hiki nousta ohimoille. Normaalin työpäivän kiireistä oli vaikea löytää aikaa seinien maalaamiselle. Oli aika tarttua härkää sarvista. Lettukestien viikolla työpäivät eivät päättyneet kello 16:00 vaan valot paloivat vielä monta tuntia pensselien sutiessa maalia seinille. Oli se sen arvoista koska valkoiset seinät todella tuovat huoneeseen valoisamman tunnun.

Torstaina Marjukka ja Niko tekivät retken Ikeaan. Uudistettu toimisto kaipasi viimeistelyä. Vaikka ajan riittäminen huolestutti jossain vaiheessa ja syysflunssa verotti työvoimasta, Rabbitin väki sai yhteisvoimin kaiken valmiiksi ajallaan.

Perjantaina saatiin nauttia uurastuksen tuloksesta kun pannut pistettiin kuumaksi ja lettukestit saivat alkaa. Rabbitin porukan mielestä kemut olivat oikein onnistuneet ja taisivat vieraatkin olla samaa mieltä. Kiitos kaikille jotka pääsitte paikalle! Jos et kyennyt osallistumaan lettukesteille, mutta haluat tulla ihastelemaan uudistettuja tiloja, pistä viestiä niin laitamme kahvin tippumaan.

   

Jaa artikkeli: