Elisa on nuori johtaja


#1000nuortajohtajaa sai aikaan sen, että marraskuun harmaus väistyi ja aurinkoinen Elisa hyppäsi jengiimme päiväksi.  

Elisenvaaran lukion oppilas Elisa Pauna vietti viime viikolla päivän Rabbit Visualsin matkassa. Pesti oli osa valtakunnallista #1000nuortajohtajaa-kampanjaa, jossa nuoret ympäri maan seurasivat eri yritysten johtohenkilöiden työtä.

Elisa oli mukanamme tekemässä yrityskuvausta Paraisilla ja maamerkkien kuvausta Turussa. Toimitusjohtaja Nikolla on päivästä pelkästään positiivista sanottavaa.

– Tällaiset tempaukset tuovat piristysruiskeen arkeen. Elisa on innostunut ja oikealla asenteella varustettu nuori, joka menestyy elämässään varmasti. Kyllä nuorissa on tulevaisuus, Niko toteaa ja kohentaa #yolo-lippiksensä lipan sivuasentoon.

Elisakin oli päivän antiin tyytyväinen.

– Oli mahtavaa päästä seuraamaan Nikon päivää sekä näkemään ja kuulemaan, millaista työtä Rabbit Visualsissa tehdään. Päivä oli hauska ja rento, ja oli tosi mielenkiintoista päästä Nikon ja Matin mukaan Paraisille uuden sähkölautan kuvauksiin, Elisa kehuu.

– Kaikin puolin todella hieno kokemus, joka sai minut tajuamaan, että loistavan tuloksen saavuttamiseksi työn ei tarvitse olla tylsää ja totista!

Lue lisää #1000nuortajohtajaa-kampanjasta täältä: http://1000nuortajohtajaa.fi/

Jaa artikkeli: