Livestriimaus ammattimaisesti

Livelähetys erilaisten tapahtumien tueksi

Striimauksia toteutetaan livenä ja tuotetaan suorana videolähetyksenä tai olemassa olevasta videomateriaalista. Reaaliaikainen suoratoisto on yleistynyt ja kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. Livestriimaus palvelee erilaisissa tapahtumissa, opetustilanteissa, keskustelufoorumeissa, luennoissa, workshopeissa, juhlissa ja tiedotustilaisuuksissa. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana mihin livelähetyksiä voi hyödyntää. Itse lähetykseen voidaan rakentaa erilaista sisältöä ja interaktiivisuutta. Kerro meille millaisesta tapahtumasta on kyse ja pohditaan yhdessä paras tapa toteutukseen.

Striimaus studiossa tai asiakkaan tiloissa

Koulutukset ja tapahtumat livenä verkossa kaikille halukkaille

Livelähetys yleistyi koronan aikana nopeasti. Reaaliaikainen suoratoisto sopii koulutuksiin ja tapahtumiin, jossa haluat tarjota yleisölle mahdollisuuden osallistua tilaisuuteen helposti mistä tahansa. Rabbit Visualsin toteuttamista livestriimauksista sinun on mahdollista saada myös tallenne käyttöösi sellaisenaan tai kevyesti editoituna. Toteutamme livelähetyksiä ammattitaidolla studiossa tai asiakkaan tiloissa. Ota yhteyttä ja tilaa livestriimaus.

Podcast-tuotannot

Videotallenne tai livestriimaus podcastin tueksi

Podcast-tuotantojen yleistyessä vauhdilla, tarjoamme tekniikkaa ja osaamista yrityksille sekä henkilöbrändeille. Tuotamme laadukkaat podcast-tuotannot juuri kuten asiakas ne haluaa. Meiltä saat näppärästi bonuksena äänitallenteelle, valmiin videotallenteen tai vaikkapa livestriimauksen. Näin ollen tavoitat vieläkin suuremman osuuden omasta kohderyhmästä ja saat näkyvyyttä podcastille.

Lue myös blogiartikkeli: Livestriimaus – siitä on moneksi >>