Ilmakuvaus kopterikameralla vie uusiin kuvakulmiin

Maailma näyttää aika erilaiselta yläilmoista katseltuna.

Ilmakuvaus kopterilla on tehokas osa visuaalista viestintää, mainosvideota tai yritysvideota. Ilmakuvat sopivat mainiosti esimerkiksi tonttien esittelyyn, sillä niiden avulla pystyy hahmottamaan loistavasti eri ulkotilojen toiminnallisuuksia, maa-alueita ja kokonaisuuksia. Toteutamme ilmakuvauksia useisiin eri tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin.

Miksi valitsisin ilmakuvauksen?

Ilmakuvaus on erinomainen valinta, kun halutaan kuvata rakennuksia, tapahtumia tai tarvitaan kuvaa tontista ja sen ympäristöstä. Tämä on erinomainen keino päästä ikuistamaan maastosta kokonaiskuvaa tai kuvata yksityiskohtia, jotka on muuten hyvin haastavia. Tästä esimerkkinä Turun Linnan rännien kuvaus, jonka olemme suorittaneet kopterikameralla. Tyypillisiä kohteita kopterikuvaukselle ovat kiinteistökuvaus, tonttikuvaus, rakennusvaihekuvaus, tapahtumakuvaus, kiinteistönhuoltokuvaus tai yrityskuvaus. Ilmakuvaus dronella tuo erinomaisen lisäyksen osana videotutoantoa.

Vakuutukset ja luvat kunnossa dronekuvaukseen

Ilmakuvaukset toteutetaan kopterikameralla, eli dronella. Meillä on vuosien kokemus dronekuvauksista ja käytössämme on useita eri kokoisia droneja. Meillä on ilmakuvauksiin myös asianmukaiset vakuutukset ja noudatamme dronekuvaukseen liittyviä määräyksiä. Kanssamme on turvallista toimia ilmakuvaus kohteissa.

Lue myös blogijuttumme laadukkaasta kopterikuvauksesta tästä.