Animaatiovideo

Selkeää viestintää animaation voimalla

Animaatiovideon avulla voidaan vaikeakin asia selittää ja rakentaa kiinnostavaksi visuaaliseksi tarinaksi tai selittää monimutkaisetkin prosessit auki. Animaatiossa sovelletaan erilaisia elementtejä, tekstianimaatioita, symboleja, animaatiohahmoja, 3D-animaatiota ja kaikkeen tähän voi yhdistää muokattua kuvaa tai videota.

Miten animaatiovideo syntyy?

Sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, josta käsikirjoitus syntyy tai asiakas toimittaa valmiin käsikirjoituksen meille. Mikäli animaatiossa on yksilöllisiä animaatiohahmoja tai muita elementtejä, niin toimitamme luonnoksen animaation tyylistä hyväksyttäväksi.

Tämän jälkeen animaattori herättää käsikirjoituksen ja idean henkiin ja syntyy animaatiovideon demo, joka lähetetään asiakkaalle. Tässä kohtaa on hyvä tehdä vielä tarvittavat korjaukset ja fiilaukset animaatiovideoon, jos on korjattavaa. Lopullinen animaatiovideo toimitetaan toivotussa formaatissa latauslinkin kautta. Samalla kertaa on mahdollista toteuttaa someversioita tai eri kieliversioita. Videolle toteutetut animaatiohahmot tai muut räätälöidyt elementit on mahdollista saada myös muuhun käyttöön.

Animaatiovideo moneen tarpeeseen

2D- ja 3D-animaatioissa vain mielikuvitus on rajana. Yksinkertaisia animaatiovideoita saadaan toteutettua pienelläkin budjetilla, mutta isommat ja haastavammat projektit vaatii enemmän aikaa ja myös budjettia. Animaation etuja on, että se toteutuu nopeallakin aikataululla, ilman erillisiä kuvauspäiviä tai pohdintaa sopivista malleista videolle.

Ota rohkeasti yhteyttä animaatiovideon toteutuksesta.