Asiakaslähtöistä ja laadukasta asuntokuvausta

Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme asiakaslähtöisesti. Kanssamme on vaivatonta asioida ja palvelumme on luotu helpottamaan asunnon myynninprosessia.

Olet sitten yksityinen asunnon myyjä tai kiinteistönvälittäjä niin kuvaamme asuntonne mielellämme. Hyvillä ja laadukkailla kuvilla on tärkeä rooli kiinnostuksen herättämisessä, kun myyt asuntoa ja haluat luoda nopeasti hyvän vaikutelman. Netissä ja asuntopalveluissa erottautuminen muista on ensiarvoisen tärkeää.

Kiinteistö- ja asuntokuvaukset – kokonaisvaltaisesti saman katon alta

Kokeneiden kuvaajiemme palvelukokonaisuus kattaa niin still-kuvauksen, 3D-tilaesittelyn kuin ilmakuvauksen. Kaikki yhdellä kuvauskäynnillä ja nopealla toimituksella. Kiinteistökuvauksia olemme toteuttaneet jo lähes kymmenen vuoden ajan aputoiminimen: Suomen Asuntokuvauksen kautta. Osaamme ottaa oikeat seikat huomioon ja kuvata kohteesta tarvittavan määrän kuvia. Tietysti huomioimme myös asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Asuntojen ja kiinteistöjen esittelyvideot

Toteutamme asuntokohteiden esittelyvideot kattavasti, ja toiveiden mukaisesti ”avaimet käteen” -periaatteella. Asuntovideoita voidaan toteuttaa kevyellä tuotannolla, jolloin se on myös nopea ja hyvin kustannustehokas tapa saada asunnolle lisää huomioarvoa liikkuvaa kuvaa hyödyntäen. On sitten kyseessä yksittäinen kohde tai vaikkapa ennakkomarkkinointivideo, niin toteutamme sen mielellämme. Kysy rohkeasti lisää!

Suomen Asuntokuvauksen sivuilta löytyy palveluistamme ja hinnoistamme enemmän, katso tästä tai tilaa asuntokuvaus.