3D-tilaesittely sukeltaa kohteeseen

Miten olisi 3D-mallin avulla virtuaalikierros kaikkine palveluineen?

3D-kuvaus on mainio ja kustannustehokas tapa esitellä myynti- ja vuokratilat asiakkaille sillä hetkellä, kun heille parhaiten sopii. 3D-tilaesittely soveltuu erinomaisesti useisiin kohteisiin kuten erilaisiin vuokrattaviin tiloihin, tuotannon esittelyyn, museoihin tai vaikkapa taidegallerioihin.

Lisäksi tilan 3D-malli on helppo upottaa kotisivuille, jakaa sosiaaliseen mediaan tai lisätä esim. myynti-ilmoitukseen. Samalla käynnillä voidaan ottaa tilojen nukkekoti näkymät, 360-kuvat, pohjakuvat ja still-kuvat! Mikäli aihe kiinnostaa ja ei ole ihan tuttu juttu, niin ole rohkeasti yhteyksissä ja kysy lisää.

Esittele vuokratilasi 3D-kuvauksen avulla

3D-tilaesittely maksaa panostuksen monin verroin takaisin

3D-skannauksen avulla saadaan vuokrattavasta mökistä, saunasta, kokoustilasta tai vaikkapa juhlatilasta oivallinen ja helposti saatavilla oleva esittely nettiin. Tämä 3D-malli esittelee potentiaaliselle asiakkaalle tilaa vaivattomasti juuri silloin, kun hän sitä hakee. Olipa vuokrattavan kohteen ja asiakkaan välillä miten pitkä etäisyys tahansa, saa hän todellisen käsityksen siitä millaisesta tilasta on kysymys.

Lue blogijuttu aiheesta: Voisiko tästä olla apu teillekin?

Asunnon virtuaalinen 3D-tilaesittely

3D-tilaesittelyn avulla asunnon myynti helpottuu

Virtuaalisen asuntoesittely ja skannaus toteutetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti 3D kameralla. 3D-tilaesittely ja -mallennus on näppärä tapa esitellä kiinteistösi, juuri silloin kun asiakas sitä haluaa 24/7. Esittely tehdään Matterportin 3D-kameralla ja alustalla, joka kuvaa kiinteistön kolmiulotteisesti sekä yhdistää virtuaalisen kokonaisuuden.

Katso esimerkki Manillan juhlasalin 3D-tilaesittelystä:

Meiltä myös ilmakuvausta kamerakopterilla eli dronella uusissa ulottuvuuksissa. Kysy lisää!

 

Muut palvelut – klikkaa ja lue lisää: