Tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvaus on hyödyllinen tapa tallentaa tapahtumasi tärkeimmät hetket ja tunnelmat tulevaisuutta varten. Tapahtuman jälkeen kuvat ja kuvagalleria palvelee pitkään myös tulevia tapahtumia. Edellisestä tapahtumasta otetut kuvat ovat hyödyllisiä seuraavan vuoden markkinoinnissa.

Koostevideolla takaisin tapahtuman tunnelmiin

Koostevideo tapahtumasta informatiivisena koosteena parhaista paloista tai tunteita herättävänä fiilistelyvideona. Festivaalien after movie on trendikäs tapa antaa kävijöille kokemuksen jälkeen sisältöä, jota jakaa ja fiilistellä. After movie-tyyppisessä videossa palataan tapahtuman fiilikseen, ja hyvin tehtynä herättää katsojassa voimakkaita tunteita. Musiikkifestivaalien suosimaa videotyyliä voidaan soveltaa myös muihin tapahtumiin, kuten messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin.

Jos musiikin tanssittama festarivideo ei tunnu sopivan tapahtumasi tai yrityksesi brändiin, miten olisi dokumentaarinen video tilaisuuden kulusta? Inspiroivimmat sanat, katsojien kysymykset ja tuotteen lanseeraus tallentuvat vakuuttavasti videolle, Rabbit Visualsin kautta.